Voordeel artikels

Voordeelvoorjou.nl is al langer dan 10 jaar een website die vooral in het teken stond van het doorverwijzen naar betrouwbare en voordelige webshops. Leuk voor de online shoppers, maar 'voordeel' is natuurlijk wel meer dan alleen voordelig winkelen. Om die reden hebben wij besloten om deze website eens flink uit te breiden. Sinds kort vindt je dan ook handige vergelijkingstools die je bereikt via de bovenstaande menu kopjes. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig een mobiel abonnement afsluiten waarvoor je de goedkoopste deals krijgt te zien aan de hand van de door jou gekozen criteria. En zo is er wel meer te vergelijken: energie leveranciers, internet providers en loterijen. Via onderstaande 'voordeel artikels' zal je er zelfs spoedig meer kunnen vinden. Echter via onze artikels gaan we vooral dieper in op het begrip 'voordeel'.

Voordelig geld lenen

Kopen op afbetaling, rood staan een oud doorlopend krediet, allemaal lekker makkelijk, maar zeker niet erg voordelig. Sowieso kost geld lenen nou eenmaal geld, maar als je dan toch hier bewust voor kiest, ga dan wel voor de meest voordelige met goede voorwaarden op een verantwoorde manier... lees verder.

Besparen op tijdschriften

Met name als je meerdere tijdschrift abonnementen hebt, kan je veel geld besparen door deze op te zeggen. Anderzijds... als je vaak losse nummers koopt, dan kan juist een proefabonnement veel voordeel opleveren. Het is dan wel verstandig om te gaan voor een aflopend abonnement of het doorlopende tijdig stop te zetten... lees verder.

Geld (be) sparen

Via het grootste en beste online spaarprogramma van Nederland kan je wel heel makkelijk geld besparen en sparen. Wat dacht je van extra korting bij je favoriete webshop en daar bovenop ook nog een cashback vergoeding krijgen? Of deelnemen aan enquetes tegen betaling... en zo zijn er nog veel meer (be) spaar opties...lees verder.

Zorgverzekering vergelijker

Elk jaar opnieuw wordt je vanaf november verleid om over te stappen van zorgverzekeraar. En een nieuwe zorgverzekering kan je inderdaad veel voordeel opleveren, maar of overstappen altijd verstandig is? Via onze zorgverzekering vergelijker kan je eenvoudig na gaan of overstappen voordeel bied zonder in te hoeven leveren op de huidige zorgbehoefte...lees verder.